Консультаційний центр "КОЛИСКА ЖИТТЯ" 

helping

 Допомога жінкам у кризовій та небажаній вагітності, жінкам із постабортним синдромом.
вул. Сагайдачного 14 (Архикатедральний Собор УГКЦ) м. Тернопіль
Телефон гарячої лінії (097) 923-02-04


DSCF6074 Третього листопада у парафії св. Йосафата с.Погрібці поблизу м.Зборів відбувся семінар «Подружнє життя без страху та гріха». Волонтери консультаційного центру «Колиска життя» були запрошені спільнотою «Матері в молитві» с.Погрибці.

Жінки та дівчата цієї спільноти виявили бажання дізнатися більше про збереження життя та природнє планування сім’ї. Під час семінару йшлося те, що життя має початок від самого моменту зародження, про право дитини на життя та його захист, про проблеми сучасної жінки, яка змушена іти на аборт, про засоби збереження життя. Волонтер «Колиски» Ірина Дригуш розповіла присутнім правду про аборти та його наслідки, а також про контрацепцію та запліднення «In vitro».

Друга половина семінару була присвячена висвітлення питання про природнє планування сім’ї (далі ППС). Базар Наталія, волонтер «Колиски життя», вела мову про суть ППС, його значення, історичний розвиток методів із розпізнавання плідності, про симто-термальний метод розпізнавання плідності та його основні постулати. У навчанні йшлося про те, що ППС є науковими методами, що не суперечать природнім ритмам в організмі жінки та дозволяють ефективно та без наслідків для здоров’я запланувати плідність чи відкласти її, а також спостерігати за власним циклом з метою профілактики хвороб та глибшого розуміння своєї жіночої природи.

DSCF6080

DSCF6103

DSCF6091

Ви тут: Головна Новини «Колиска життя» налагоджує співпрацю з парафіями нашої єпархії