Консультаційний центр "КОЛИСКА ЖИТТЯ" 

helping

 Допомога жінкам у кризовій та небажаній вагітності, жінкам із постабортним синдромом.
вул. Сагайдачного 14 (Архикатедральний Собор УГКЦ) м. Тернопіль
Телефон гарячої лінії (097) 923-02-04


opika angela17 листопада — день передчасно народженої дитини. По всьому світові йде фіолетова хвиля підтримки сімей, в яких є «поспішайки». Саме фіолетовий колір символізує надію, чутливість, співчуття та відкритість для допомоги іншим. Сьогодні ми всім серцем поруч з батьками, які пройшли через цей непростий досвід, які «виходили» своє маля, та з тими, чиї діти не впоралися у боротьбі за життя.

Найчисельніша група дітей, що потребує медичної допомоги та догляду, це передчасно народжені. Їх кількість щорічно зростає, нажаль. Незважаючи на цю статистику, громадськість приділяє замало уваги запобіганню передчасним пологам, проблемам та ризикам, що пов'язані з розвитком передчасно народжених дітей та супроводу батьків, чиї діти не витримали цього навантаження.
Тому сьогодні ми хочемо вклонитися всім медикам, які рятують дітей, що прийшли в цей світ надто рано. А також подякувати за активну діяльність у цій сфері нашим друзям - Асоціація батьків передчасно народжених дітей "Ранні пташки" та побажати всій команді успіху у їхній нелегкій праці, гарних результатів та енергії стільки, щоб вистачало на всі проекти, такі важливі для діток та їх батьків.
Ви тут: Головна Новини День передчасно народженої дитини