Консультаційний центр "КОЛИСКА ЖИТТЯ" 

helping

 Допомога жінкам у кризовій та небажаній вагітності, жінкам із постабортним синдромом.
вул. Сагайдачного 14 (Архикатедральний Собор УГКЦ) м. Тернопіль
Телефон гарячої лінії (097) 923-02-04


TobiasWilkeMontgomeryrereВ п'ятницю 20 лютого 2015 року в Cincinnati в стані Ohio в США в віці 89 років помер др. Jack Willke –якого називали Батьком рухів на захист життя у всьому світі.

Яко знаменитий лікар акушер-гінеколог, він повністю розумів чим є аборт і легалізація аборту будила в нім очевидний спротив. Заохочений oтцем Полем Марксом (Paula Marxa), бенедикта і засновника Human Life International, він виголосив першу лекцію на тему захисту людського життя. Його величезні знання, такт, відкритість і уміння формулювати аргументи, зустрілися з великим визнанням.

Доктор Willke разом з своєю дружиною Барбарою (Barbarą) створили найкращу і найбільш прозору, удокументовану медичну систему освіти за життя (pro-life).

Barbara i Jack Willke -були першим подружжям, яке з такою величезною пристрастю стали на захист життя і завжди працювали разом, прекрасно доповнюючи і показуючи всьому світу, що таке справжня подружня єдність.

Вона була акушерка з великим досвідом як викладач університету, а він вносив великий досвід спеціаліста лікаря-геніколога.

Більшість викладів вони виголошували разом, доповнюючи один одного.

Вони могли об'єднувати раціональні аргументи, які були типовими для чоловіка-батька з жіночим теплом і впевненістю.

Яко прекрасні лектори, вони виступали в 64 країнах, їздили по всьому світі і будували підвалини світового руху захисту людського життя.

Їх виклади розповсюджувались популярною системою слайдів з описом.

Доктор Willke створив також систему коротких радіопрограм, а також щотижня він виступав на тисячах американських радіостанціях.

Практичні матеріали ви можете прочитати і ними скористатися на нашій сторінці:http://www.hli.org.pl/drupal/pl/eutanazja-pytania-i-odpowiedzi

Barbara Willke померла 14 квітня 2012 року. Вона була на 7 років старшою від свого чоловіка. Після її смерті Вілке почувався дуже самотнім, але, навіть маючи поганий зір, він ще написав книгу про аборт.

Книжку теж можна теж придбати на нашій сторінці: http://www.hli.org.pl/drupal/pl/eutanazja-pytania-i-odpowiedzi

Джерело: hli.org.pl

Ви тут: Головна Новини Помер Jack Willke - Батько світового руху pro-life