Консультаційний центр "КОЛИСКА ЖИТТЯ" 

helping

 Допомога жінкам у кризовій та небажаній вагітності, жінкам із постабортним синдромом.
вул. Сагайдачного 14 (Архикатедральний Собор УГКЦ) м. Тернопіль
Телефон гарячої лінії (097) 923-02-04


abortНа сайті громадських петицій Avaaz зареєстрована петиція з вимогою до Верховної Ради України прийняти закон про заборону абортів. Ініціатори планують зібрати 100 тисяч підписів.

«За час існування незалежної України було здійснено понад 40 млн. абортів, був знищений цілий народ, — йдеться у повідомленні на сайті. — Були знищені наші майбутні вчителі, військові-захисники, лікарі, хлібороби, винахідники і т.д. І в цьому всьому є провина кожного з нас. Навіть тих, хто ніколи не робив аборти і був їх противником. Бо важливо усвідомити, що своєю мовчазною згодою ми давали дозвіл на це беззаконня на нашій землі. І це потребує глибокого покаяння та Сповідування, а також покаянної молитви перед всіма тими дітьми, яких знищили ми, чи знищили інші доки ми мовчали і просто відсторонювалися від проблеми.

Ініціатори закликають усіх небайдужих зупинити вбивство ненароджених дітей і підписати петицію.

Відомі й інші ініціативи віруючих щодо абортів в Україні. Як повідомлялося раніше, у Житомирі триває Велика новенна перепрошення за гріхи аборту, які здійснюються в Україні. Житомирські католики закликають інші парафії та спільноти долучитися до молитви.

Нагадаємо, щороку в Україні роблять 150 тисяч абортів.

Джерело: http://catholicnews.org.ua/zbirayut-pidpisi-za-zaboronu-abortiv-v-ukrayini

Ви тут: Головна Новини Збирають підписи за заборону абортів в Україні